Warszawska restauracja zyskała nowe, szałwiowe wnętrze. Bistro The Eatery serwuje tradycyjną, pyszną i co najważniejsze polską kuchnie!
– Staramy się nadać nowe znaczenie polskiej kuchni, nie trzymamy się sztywno tradycyjnych przepisów, ale zmienimy je z duchem czasu. To wszystko bez przesadnego eksperymentowania, bo to nie kuchnia doświadczalna, ale wysokiej jakości propozycja na co dzień, a nie tylko od święta. Dla gości liczy się zdrowa kuchnia, smak i prezencja potraw, i na to właśnie stawiamy – mówi szef kuchni Bartłomiej Trojanowski.
We wnętrzu bistro The Eatery króluje kolor szałwii, dopełniają je odcienie bieli i szarości. Lastryko, stal, mosiądz i marmurowe blaty stołów nadają całości oryginalny charakter, zaś rattanowe oparcia krzeseł doskonale komponują się z bujną zielenią otaczającą główną witrynę, przez którą już z ulicy można zerknąć do środka. Za projekt aranżacji była odpowiedzialna Agnieszka Dubas, właścicielka bistro i stylistka modowa.
Oto hasło restauracji The Eatery - Jedz pij i żyj dobrze. W meni bistro znajdziemy polskie przysmaki w nowoczesnym wydaniu.
Nowoczesna kuchnia bazująca na tradycyjnych polskich daniach, oparta na wysokiej jakości produkcie. Z twistem. - to zapewnienie ze strony restauracji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Zmiany we wnętrzach Biblioteki Narodowej zbiegły się z uroczystością z...
czytajProjektowanie i spożywanie to niekoniecznie czynności, które muszą odbywać się...
czytajWnętrze Pasta Miasta to wysmakowana gra materiałów, kolorów, struktur, faktur...
czytajHaim Cohen jest znanym szefem kuchni, który w swoich daniach...
czytaj
Ilość komentarzy: 0