Warszawska restauracja zyskała nowe, szałwiowe wnętrze. Bistro The Eatery serwuje tradycyjną, pyszną i co najważniejsze polską kuchnie!
– Staramy się nadać nowe znaczenie polskiej kuchni, nie trzymamy się sztywno tradycyjnych przepisów, ale zmienimy je z duchem czasu. To wszystko bez przesadnego eksperymentowania, bo to nie kuchnia doświadczalna, ale wysokiej jakości propozycja na co dzień, a nie tylko od święta. Dla gości liczy się zdrowa kuchnia, smak i prezencja potraw, i na to właśnie stawiamy – mówi szef kuchni Bartłomiej Trojanowski.
We wnętrzu bistro The Eatery króluje kolor szałwii, dopełniają je odcienie bieli i szarości. Lastryko, stal, mosiądz i marmurowe blaty stołów nadają całości oryginalny charakter, zaś rattanowe oparcia krzeseł doskonale komponują się z bujną zielenią otaczającą główną witrynę, przez którą już z ulicy można zerknąć do środka. Za projekt aranżacji była odpowiedzialna Agnieszka Dubas, właścicielka bistro i stylistka modowa.
Oto hasło restauracji The Eatery - Jedz pij i żyj dobrze. W meni bistro znajdziemy polskie przysmaki w nowoczesnym wydaniu.
Nowoczesna kuchnia bazująca na tradycyjnych polskich daniach, oparta na wysokiej jakości produkcie. Z twistem. - to zapewnienie ze strony restauracji.
|
|
|
|
|
|
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Kiedy architekci wnętrz projektują swoją przestrzeń pracy, możemy spodziewać się...
czytajNowe wnętrze zyskał oddział PKO BP w Łodzi.
czytajParyskie studio architektoniczne betillon / dorval-bory umieściło swoje biuro w...
czytajKolejne wydanie FRAME Awards 2024 przynosi ze sobą wiele nowych...
czytaj
Ilość komentarzy: 0
Dodaj nowy komentarz