Szybkie jedzenie i high tech

dodano: 08.12.2011r.

Designer Patric Norguet zaprojektował wnętrze jednego z francuskich McDonaldów.Jest to kolejny krok w stronę repozycjonowania fast food’owego giganta w stronę restauracji sprzyjającej rodzinnym swawolom i ciepłym spotkaniom,jednak w stylu mocno nowoczesnym.Zamierzony zabieg to odejście od wizerunku baru szybkiego jedzenia jako „nastoletniej” rozrywki w stronę podkreślenia więzi rodzinnych,które według pomysłodawcy wnętrza są bezpośrednim nawrotem do kluczowych wartości marketera.

  • Stolik jak bąbel

    Stolik jak bąbel

    Inspiracją dla amerykańskiej projektantki Liz Boscacci,do stworzenia kawowego stolika były...

    czytaj
  • Dziurawa belka

    Dziurawa belka

    Kopenhaski sklep Won Hundred Store jest przykładem stylu skandynawskiego,czystości,elastyczności i...

    czytaj
  • Mleczne piksele

    Mleczne piksele

    Londyński butik LOK+NEON zatrudnił słynną designerkę Gittę Gschwendtner do przearanżowania...

    czytaj
  • Nadgryzione zębem czasu

    Nadgryzione zębem czasu

    Shabby to po angielsku 'stary', 'sfatygowany'. Shabby chic zaś to...

    czytaj

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!