Szczypta smaku

dodano: 24.09.2012r.

Diabeł tkwi w szczegółach. A o charakterze wnętrza decydują detale. Czasami wystarczy przyciągający uwagę drobiazg, by prostej aranżacji dodać niepowtarzalnego smaku. Taką strategię wybrała Joanna Laajisto, projektując bistro Bar & Co w Helsinkach.

  • Za Picassem

    Za Picassem

    Podstawowym oczekiwaniem klienta determinującym charakter wnętrza sklepu optycznego w Atenach...

    czytaj
  • Coworking w Green Caffe Nero

    Coworking w Green Caffe Nero

    Green Cafe Nero powiększył swoją kawiarnię przy Rondzie ONZ...

    czytaj
  • Łączenie smaków

    Łączenie smaków

    Własnej produkcji pizza przygotowywana według receptur sprowadzonego z Neapolu mistrza...

    czytaj
  • AFxTT

    AFxTT

    _AFxTT [...]. Pod tą tajemniczą nazwą kryje się graficzno-architektoniczna instalacja...

    czytaj

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Dodaj nowy komentarz

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!